Snickers Intense Choc

Snickers Intense Choc

Tack vare tips från en läsare började jakten på Snickers Intense Choc och som synes slutade den lyckligt. Den begränsade upplagan fanns ändå i riklig mängd att tillgå, även om man behövde leta lite. Snickers Intense Choc är ännu en variant på Snickers, denna gång med mörk choklad i det yttre lagret. Något som ger arom av billig och besk mörk choklad, blandad med nötter.

Snickers Intense Choc gör verkligen skäl för sitt namn då chokladen är intensivt besk och bitter och verkligen smakar mörk choklad. På ett intressant sätt möts den söta fyllningen upp, även om den går i klinch med chokladlagret.

Fyllningen känner vi igen från vanliga Snickers med mycket nötter, seg kola och ännu segare nougat. Mums med andra ord. Lite sött och salt. Men tyvärr fastnar den mörka chokladen längst bak till höger på tungan och lämnar ett skarpt spår av hetta, en viss pepprighet. Mycket udda känns det.

Snickers Intense Choc har en besk eftersmak och är ett ganska misslyckat försök till att föra in Snickers i medelåldern.

Vad kostar Snickers Intense Choc och var köper jag den?

Pris ca 4 kr.
Inköpsställe: Prisma, Skärholmen.
Rekommendation: Kul att prova, speciellt om du diggar billig mörk choklad.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

En chokladbit snittad på mitten

Om du tar en vass kniv och skär Snickers Intense Choc på mitten ser resultatet ut såhär.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.