Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Double Chocolate Ganache

Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Double Chocolate Ganache

Som vanligt på senare tid har Häagen-Dazs smugit ut nya smaker på marknaden och denna gång handlar det om Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Double Chocolate Ganache som har ett långt namn och bär på mysteriet om den ska innehålla bitar av macarons eller inte. En smak som låter oerhört intressant i alla fall.

Glassen doftar choklad och ser oerhört inbjudande ut med bitar av macaroner och en mörk virvel. Man får vänta ett bra tag innan man kan skopa upp den för glassen är verkligen stenhård, ett tecken på kvalitet.

Glassbasen smälter fort och har en underbar konsistens och känsla i munnen. Chokladsmaken är djup och fantastiskt bra. Sötman är perfekt balanserad med de mörka tonerna av kakao.

Bitarna av macaron finns i riklig mängd och de är både krispiga och sega. De smakar lite lätt mandel men mest choklad och sockrigt. Varje tugga bjuder på ett nytt äventyr och tillsammans med virveln av macaronfyllning blir det helt underbart. Virveln smakar dessutom ljuvligt av choklad.

Att inte denna kombination gjorts förut är ett mysterium då det helt enkelt är genialt. Det mesta är perfekt och allt passar ihop som handen i handsken. Det är bara att lyfta på hatten och hoppas att ännu fler smaker kommer i den här serien. Choklad och jordgubb är de som finns i Sverige just nu.

Vad kostar Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Double Chocolate Ganache och var köper jag den?

Pris ca 64 kr.
Inköpsställe: Mathem.se
RekommendationKöp nu, innan den tar slut. Och om den är slut, vänta in nästa leverans.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Häagen-Dazs Macaron Double Chocolate Ganache

Häagen-Dazs och Pierre Hermé samarbetar. Här är resultatet.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.