Reese’s Peanut Butter Cups Mallow-Top

Reese's Peanut Butter Cups Mallow-Top

Reese’s Peanut Butter Cups Mallow-Top påminner till namnet och formen om den gamla goda klassikern Boyer Mallow Cup. Smak- och fyllningsmässigt är det här en helt annan historia. Den var svår att få tag på och det är oklart om den ens produceras längre faktiskt. Vi får hoppas det.

Doften av jordnötssmör är på plats men inget annat sticker ut som avslöjar vad denna peanut butter cup har att bjuda på. Som vanligt är jordnötssmöret krämigt och underbart salt och sött med en skön textur.

Den undre delen av godisen består av söt mjölkchoklad. Det är vad som är på ovansidan som är intressant här. Den vita hatten är oerhört söt och smakar lite vanilj. Den påminner nog mer om fyllningen i en Oreo än om marshmallows faktiskt. I eftersmaken går det att utskilja lite smak av marshmallow dock.

Denna Reese’s kan nog bäst beskrivas som en blandning av originalet och Reese’s White. Vilket ju faktiskt är alldeles förträffligt.

Vad kostar Reese’s Peanut Butter Cups Mallow-Top och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy.
Rekommendation: Hittar du den så köper du den. Så enkelt är det.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Reese's Mallow-Top

En peanut butter cup med marshmallowtopp.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.