Boyer Dark Chocolate Mallo Cup

Boyer Dark Chocolate Mallo Cup

Vid sidan av havssalt, verkar trenden att göra mörka chokladvarianter av sina godisbitar högaktuell, vilket Boyer Dark Chocolate Mallo Cup är ytterligare ett bevis på. Originalet Boyer Mallo Cup fick höga betyg av Sockerbiten, så vi får se vad denna rundel kan hitta på.

Doften påminner om billig och besk mörk choklad, vilket till viss del är sant även vad gäller smaken. Ytterväggarna är ganska tjocka, vilket ger en ojämn fördelning mellan fyllning och choklad. Något som är synd då fyllningen är riktigt smaskig. Enormt söt och med vaniljtoner tornar den upp sig med ett kritvitt yttre. Dock finns vissa bitar av kokos med i blandningen, vilket bryter av den enormt lena och sega konsistensen som är smått magisk.

Trots kontrasten mellan den beska chokladen och den söta fyllningen blir Boyer Dark Chocolate Mallo Cup ändå en ganska god kombination av vuxet och barnsligt. Som en koncentrerad Mums Mums med högre kakaohalt. Eftersmaken sitter i länge, men det är ändå fyllningen som gör Boyer Dark Chocolate Mallo Cup minnesvärd. Även om det är för snålt med smet i kärnan.

Vad kostar Boyer Dark Chocolate Mallo Cup och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: WonKandy, Kista centrum.
Rekommendation: Välj originalet.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Uppskuret godis

Den härliga fyllningen i Boyer Dark Chocolate Mallo Cup ser du här exponerad!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.