Nyhet: Plopp Mjölkchoklad med Bridge och Parrots Kanderade Mandlar

Plopp Mjölkchoklad Bridge

Cloetta Plopp Mjölkchoklad kommer i två nya smaker senare i höst, kring vecka 38, och de är Plopp Mjölkchoklad Bridge och Plopp Mjölkchoklad Parrots Kanderade mandlar. Självklart kommer recensioner så snart som möjligt.

Bridgeblandning innehåller chokladdragerade hasselnötter, russin och puffat vete, choklad- och sockerdragérade mandlar, skumdragéer, röda och gula sockerdragérade chokladlinser samt lakritspinnar och mintkulor. Det återstår att se om alla hamnar i chokladkakan, då blir det en rejäl mix av smaker.

Kanderade mandlar är ju exakt vad det heter, mandlar som har ett sött skikt. Vi får hoppas att de även är lite salta, det vore underbart.

Tidigare finns Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat, Plopp Mjölkchoklad Djungelvrål, Plopp Mjölkchoklad Kexchoklad och en originalkaka utan inblandat godis.

Håll utkik på Coopers Candy och MatHem från och med vecka 38 för att upptäcka när dess Plopp finns att beställa. Har ni inte sett det förut, så har Sockerbiten en egen Coopers Candy rabattkod (10 % rabatt).

Uppdatering 8/9-19: NU finns recensionen av Plopp Mjölkchoklad Bridge ute för er beskådning.

Här finns också nu officiellt pressmeddelande från Cloetta.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.