Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat

Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat

Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat är en av fyra nya chokladkakor i serien Plopp Mjölkchoklad från Cloetta. De andra innehåller Djungelvrål och Kexchoklad och en består av ren choklad. Recensioner kommer. Den mest intressanta av dem alla är i Sockerbitens ögon (eller smaklökar) den som skall vara fylld med bitar av Gott & Blandat.

Chokladkakan doftar inget extra, bara ren choklad. Chokladbasen är dessutom söt och fet och smakar gott, som ytterhöljet på en Plopp. Ganska mjölkig i känslan är den också.

Det mest intressanta i Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat finns dock utblandat i chokladen. Små bitar av godisblandningen Gott & Blandat finns överallt var än tänderna landar. Med en bra spridning på innehållet är det lätt att få smak av gelégodis i varje tugga.

Bitarna av Gott & Blandat är dock mycket små och torra och lite hårda i konsistensen. Det hade nog varit svårt att lista ut var de härstammar ifrån utan ledtråd. De fruktiga bitarna är tydligt syrliga, men mest sticker lakritsbitarna ut då de verkligen ger smak.

Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat uppfyller alla förväntningar och är faktiskt riktigt god. Nu blir man ju sugen på att blanda en hel påse Gott & Blandat med en tugga choklad.

Vad kostar Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: City Gross. Från v38 i alla butiker, prova MatHem eller Coopers Candy.
Rekommendation: Köp och prova! Jag vet att du vill 😉

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka

Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat innehåller små bitar av … gissa?

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.