Milky Way Fudge

Milky Way Fudge

Milky Way Fudge är ytterligare än härlig version av Milky Way från Amerikat. Tidigare har vi bl.a. Milky Way Simply Caramel och Milky Way Midnight Dark.

Förpackningen är härligt kromad och glittrar i ljuset. Chokladbiten doftar mörk choklad och i genomskärning är det mörk fudge istället för ljust mjölkfluff.

Chokladsmaken är intensiv i Milky Way Fudge, med toner av kakao och kola. Konsistensen är både härligt smörig och fluffig. Segt och alldeles underbart blir det. Kombinationen av mörk choklad, kola och fudge är härlig även om fudgefyllningen är på gränsen till för torr.

Milky Way Fudge är en mer vuxen version av det slisksöta originalet. Nästan raka motsatsen på ett sätt, även om sötman nästan är lika intensiv. Men den bryts av med en tendens till beska. Gott är det i alla fall.

Vad kostar Milky Way Fudge och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy eller Tasty America.
Rekommendation: Köp en från varje webbshop vetja.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Milky Way

Milky Way Fudge har mörk fyllning. Gott.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.