Plopp Mjölkchoklad Bridge

Plopp Mjölkchoklad Bridge

Cloetta kommer med två nyheter i sin Plopp Mjölkchoklad-serie och först ut att testas av Sockerbiten är Plopp Mjölkchoklad Bridge. Det är en chokladkaka som innehåller klassiker från Bridge.

Som synes på förpackningen så innehåller chokladkakan de gröna, rosa och vita bitarna från Bridge. Tyvärr har inte Sockerbiten några stora kunskaper om Bridgeblandningen, så vi återkommer till smakerna efter att vi har testat.

Bilden stämmer dessutom, för i chokladkakan finns verkligen hela och stora bitar av olika godisar. Doftmässigt avslöjar de inget, då det mest bara doftar mjölkchoklad. Bitarna är krispiga och bjuder på olika smaker.

En av godisarna smakar saltlakrits, och när tänderna skär igenom den fortplantas smaken vidare i chokladkakan. När sedan nästa tugga landar i en annan bit, framträder smak av mint. Hittills två smaker som Sockerbiten inte föredrar i choklad.

Den tredje biten påminner nästan om pepparkaka, vilket blir riktigt angenämt tillsammans med den extremt feta och söta chokladen. Tyvärr är kvaliteten på chokladen inte den bästa. Chokladkalender ligger nära till hands.

Det står på förpackningen att förhållandet på blandningen kan variera, och det stämmer verkligen här. I denna chokladkaka återfinns mest rosa och gröna godisar.

Här kan ni läsa om den andra smaken, som kommer recenseras inom kort.

Vad kostar Plopp Mjölkchoklad Bridge och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, Klippkungen eller Partykungen (med en Partykungen rabattkod). Gåva, tack Rebecca!
Rekommendation: Älskar du Bridgeblandning djupt, slå till!

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Bridgeblandning i chokladkaka

Här kan man ana de hela bitarna från Bridge.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.