Nyhet: GB Lakritspuck och Ben & Jerry’s Fairway to Heaven

Fairway to heaven

Lakritspuck är tillbaka, igen

GB Lakritspuck lanserades även 2008 som ”är tillbaka”. Nu är den här igen, glassen som lanserades 1982 och består av en rund puck med vaniljglass med lakritsrippel och ett hölje av lakrits. Dessutom var pinnen en kort period gjord av ätbar lakrits, för att sedan bli av trä igen. Glassbasen har under 90-talet också smakat citron. Sockerbiten tycker alltjämt att lakrits och glass skall hållas isär, vi får se hur denna återkomst funkar.

Tydligen har minst en kund i veckan hört av sig till GB och velat ha tillbaka denna klassiker. Nu kommer den perfekt till hockeysäsongen.

Redan idag, den 16 september finns Lakritspucken ute i glassboxarna. Sockerbiten har recenserat Lakritspuck Bites, som är godisvarianten av glassen, skapad av Candy People.

Ny glass från Ben & Jerry’s, äntligen

Ben & Jerry’s Fairway to Heaven beskrivs som Salted Caramel Ice Cream with Chunks of Caramel Bar. Är det första glassbasen med salt karamell från Ben & Jerry’s tro? Det låter ju faktiskt oerhört spännande och vi får hoppas att glassbasen är lika salt som Mormor Magdas Salta Karamell och att kolabitarna inte är för hårda. Vi behöver inte vänta allt för länge för MatHem.se börjar sälja den här när som helst, gissningsvis redan denna vecka.

Uppdatering 22/9: Nu har Sockerbiten recenserat glassen Ben & Jerry’s Fairway to Heaven.

 

Lakritspuck

2008 var den också tillbaka.

Lakritspuck Bites

Godisvarianten av Lakritspuck.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.