Nyhet: Dumle Caramel Cranberry & Dumle Dark

Dumle Caramel Cranberry & Dumle Dark

Ännu fler roliga nyheter trillar in, senast ut är årets julsmak på Dumle, Dumle Caramel Cranberry, samt att Dumle Dark kommer tillbaka. Sedan ett tag så kallar Fazer dessa speciella smaker Seasonal Edition och de brukar bara finnas i butik under en begränsad tid.

Att blanda tranbär med Dumles klassiska kolafyllning blir ett spännande drag, vi får se hur syrlig och fruktig den nya smaken blir. Vad tror ni om denna kombination, kan det bli lyckat?

Dumle Dark har funnits förut, i en äldre design, och nu kommer den tillbaka i en större påse. Priset för de nya smakerna kommer landa kring 28 kronor för 220 gram godis. Gissningsvis kommer de till butikerna under vecka 38, så ni får hålla ut några dagar till. Recension kommer så fort Sockerbiten lagt vantarna på en påse.

Uppdatering 28/8: Dumle Dark kommer tyvärr INTE tillbaka, meddelar Fazer Sverige. Vi får vänta lite längre helt enkelt på denna återkomst.

Tidigare säsongssmaker på Dumle är ju som bekant sommarens Dumle Sunny Orange, Dumle Lime och Dumle Totally Bananas samt julens klassiker Dumle Gingerbread. Det är faktiskt oklart om pepparkakssmaken kommer tillbaka i år, men den brukar ju vara ett givet inslag under julen.

Uppdatering 29/8: Fazer Sverige meddelar att Dumle Gingerbread kommer till IKEA vecka 40. Hurra?!

Nu är bara frågan när Dumle Salted Caramel kommer, det vore underbart om även Dumle hakar på denna trend (snåla inte med saltet bara).

Vill du smaka de nya Dumle så är det bäst att hålla dig uppdaterad hos exempelvis Coopers Candy och MatHem från och med vecka 38.  Sockerbiten påminner även igen om sin alldeles egna  Coopers Candy rabattkod (10 % rabatt).

Uppdatering 21/9: Nu har Sockerbiten provat Dumle Caramel Cranberry, läs recensionen här.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.