Nyhet: Mysteriet med Lion Sweet & Salty

Lion Sweet & Salty

Ute i Europa och i Ryssland finns nya Lion Sweet & Salty i butikerna, och är det salt med i chokladen så lockar det Sockerbiten. Det är sedan gammalt. Det intressanta är dock att det verkar röra sig om två olika chokladgodisar. Den i Europa har tillägget Wild i namnet och ser helt annorlunda ut på de få bilder som finns att tillgå. Den heter alltså Lion Wild Sweet & Salty. Den ryska versionen går att köpa på eBay och ni kan läsa en rysk recension av den här. Betyder Apaxic också Wild?

Lion godis

Den ryska versionen ser ut som vanligt. Foto: irecommend.ru.

 

Om vi återgår till den europeiska versionen som heter Wild, så ser det ut att vara en nyskapande Lion med krispet på utsidan, lite som en sjukdom eller något. Letar man djupt på Instagram går det att hitta nedan bild på hur förpackningen ser ut och hur godiset ser ut. Säg till i kommentarerna om ni har sett till denna nya smak i Sverige.

Uppdatering med lite fler bilder från eBay: Det verkar som att Wild är den ”nakna” Lion och att Apaxic helt enkelt betyder peanuts. Den finns i olika versioner i Ukraina. Bilder nedan och Instagrambild på den tyska Wild nederst.

Kan mysteriet redan vara löst? Att Sweet & Salty och Wild Sweet & Salty är helt olika godisar, med tillägget av Wild som betyder extra topping. Oavsett, så vill Sockerbiten prova alla utan att bli ruinerad på eBay.

 

Lion Just Wild

Lion Just Wild från Ukraina.

Lion Just Wild Apaxic

Lion Just Wild Apaxic (Peanuts) från Ukraina.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.