Mormor Lisas Fika Bites

Mormor Lisas Fika Bites

Candy People fortsätter sin bites-serie med den smått oväntade Mormor Lisas Fika Bites. Den söta påsen innehåller små chokladbollar som doftar kokos och kaffe. Som en riktig kondisboll ska dofta.

Bitarna är dock inte cirkulära så att kalla dem bollar kanske är felaktigt men det får gå. Fyllningen är krispig och sockrig, som en Delicatoboll ungefär. Massor av smör eller margarin har gått åt i skapelsen av dess bollar.

Förutom smör så smakar chokladbollarna både kakao, kaffe och kokos. Bollarna är dessutom inkapslade i ett lager choklad där kokosen sitter fast. Det hela blir som en korsning av dammsugare och chokladboll. Med avsaknad av den goda arraksfyllningen då.

Även sockersötman är smörig och tillsammans med den degiga kaksmetskänslan blir det angenämt. Fika Bites är som en extra söt chokladboll i miniatyr med eftersmak av lite gummi. Ändå klart godkänt fika.

Vad kostar Mormor Lisas Fika Bites och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA Farsta. Snart Coopers Candy (med en Coopers Candy rabattkod här).
Rekommendation: Vill du fika lika mycket men ändå mindre så passar dessa dig.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

FIka bites

Små chokladbollar!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.