Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel

Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel

Ursäkta uppehållet, men ibland blir det så även för en Sockerbit. Men nu kör vi på med en tung kaka från Lindts flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia, nämligen Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel.

Chokladkakan bjuder på enormt stora bitar med en mörk doft av kakao. Varje bit innehåller rejäla mängder fyllning av kolasås och nougat. En lätt fin sälta går hand i hand med en smörig och smaskig kola. Nougaten är istället ganska neutral, men mjuk och fin i konsistensen. Här samarbetar de olika smakpaletterna väl när den mörka chokladen gör allt för att trycka sötman tillbaka.

Beskan hos Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel sitter i länge och bjuder på viss kaffesmak. Ibland stöter man på små krispiga bitar av oklart ursprung, men de gör gott för konsistensblandningen. Sötman är rejäl och blandningen av alla smaker är riktigt angenäm. Dock blir man mätt på en bit av Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel och chokladkakan är lika tung som dyr.

Vad kostar Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: Lindt Store, Mall of Scandinavia.
Rekommendation: Gott till festen.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Choklad  i genomskärning

Beskåda den rejäla fyllningen i Lindt Maxi Plaisir Noir Praliné Caramel!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.