KitKat Chunky New York Cheesecake

KitKat Chunky New York Cheesecake

KitKat Chunky New York Cheesecake är en nyhet i Storbritannien och det är väl bara en tidsfråga innan den kommer hit. Chokladbiten doftar nästan kaffe och chokladen är som vanligt fet och söt och inuti finns ett torrt och ganska smaklöst kex.

Vad som sticker ut här är fyllningen. En lätt syrlig historia som är lite sådär grynig som en cheesecake. Och visst finns även smaken av bakad färskost. Men det smakar även Kinderägg och Noggerfyllning. Intressant och riktigt gott faktiskt.

Som alltid när det gäller KitKat Chunky är den söta chokladen lite i vägen för fyllningen och tar över scenen. Men i KitKat Chunky New York Cheesecake får chokladen en match eftersom fyllningen är lite syrlig.

Denna skapelse håller vad den lovar, varken mer eller mindre. Är du lockad av recensionen och vill smaka så kommer du kunna vinna några stycken tillsammans med en annan hemlig nyhet på Sockerbitens Instagram inom kort. Följ och håll ögonen öppna!

Vad kostar KitKat Chunky New York Cheesecake och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: eBay. Via tävling nedan. Nu på usagodis.se!
Rekommendation: Följ @sockertweeten på Instagram för din chans att få provsmaka!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Kitkat chunky

så ser en cheesecake ut i en KitKat Chunky!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.