Ka Karibbean Kola

Ka Karibbean Kola

Ka Karibbean Kola förväntar vi oss att den ska se ut och smaka som Inca Kola och liknande läskeblask. Men tji fick vi. Ka Karibbean Kola är nästan lika mörk som Coca-Cola och doftar Play-Doh-deg och fruktglass. Hjärnan får arbeta hårt för att sortera alla intryck redan innan glaset nått munnen.

Smaken är syrlig och söt med en jämn kolsyrenivå. Druva blandas med vanilj och en skön och rund sötma av honung framträder. Möjligtvis finns lite colaisglass i smaken. Annars består Ka Karibbean Kola mest av exotisk frukt och vanilj. Läsken är överraskande annorlunda och helt fri från lustiga bismaker. Sötman stannar länge på tungan och är riktigt god.

När Ka Karibbean Kola först nuddar smaklökarna är den syrlig, men snabbt går smaken över i en vänlig sötma. Eftersmaken påminner om en riktigt god vaniljglass. Ka Karibbean Kola är onekligen en unik upplevelse som är värd att prova.

Vad kostar Ka Karibbean Kola och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: partykungen.se
Rekommendation: Beställ en idag och återkom med ditt omdöme i kommentarerna.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.