Gbg Soda Oak Cola

Gbg Soda Oak Cola

Gbg Soda Oak Cola är en ekfatslagrad cola smaksatt med chili. Kan det vara Sveriges variant på Pepsi Fire? Vi kan bara hoppas!

Flaskan är mörk och fin och ur halsen strömmar en doft av isglassen Igloo. Kolsyrenivån är mycket svag och läsken är kompakt mörkröd i färgen.

Smaken då? Gbg Soda Oak Cola har ett inslag av syrlighet som kan härledas till limejuicen i innehållsförteckningen. Chilin tar verkligen plats i eftersmaken och med varje klunk tilltar brännan i halsen. Men den är ganska mild.

Smaken av cola är tyvärr lite svag och påminner likt aromen också mest om isglass. Lite ihålig smak blir det. Med mer tryck i smaken och framförallt med mer ös på hettan och sötman kan nog Gbg Soda Oak Cola börja närma sig Pepsi Fire och dess underbara smak.

Vad kostar Gbg Soda Oak Cola och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Soda Nation
Rekommendation: Helt klart värd att prova ändå.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.