Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice

Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice

Fazer har brakat på och släppt fyra nya chokladkakor i Travel-serien i Sverige och vi börjar med Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice. Denna vita chokladkaka ser ut som den smittas med någon sjukdom som ger utslag av svarta små prickar. Doften påminner om Hallonlakritsskalle med sin syrliga och fruktiga lakritston. Här råder inga tvivel om vad som väntar.

Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice innehåller krispiga bitar av saltlakrits och syrliga bitar av torkat hallon. Smaken som vinner är lakrits men de kompletterar varandra väl. Som tur är står inget emot den enorma sötman och feta smaken från den vita chokladen. Vissa toner av vanilj kan också skönjas. Lakritsen får istället stor plats i eftersmaken.

Trots att Sockerbiten inte röstar för att blanda ned lakrits i något godis är Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice helt okej tack vare dess svaga insats. Övriga Fazer Travel bygger på mint, kaffe och kola. Totalt bara ett av fyra rätt med andra ord.

Vad kostar Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice och var köper jag den?

Pris ca 18 kr.
Inköpsställe: Hemköp. Håll utkik på MatHem.se.
Rekommendation: Res vidare.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

 

chokladbit

Fazer Travel Copenhagen Raspberry and Liquorice ser ut som bilden på förpackningen, men jag vet inte om det är bra eller dåligt?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.