Nygårda Ekologisk Julmust

Nygårda Ekologisk Julmust

Snart är det ju jul och det tar Nygårda Ekologisk Julmust tillvara på. Kanske beror det på årstiden men tyvärr smakar det inte mycket must om denna läsk. Istället bjuder Nygårda Ekologisk Julmust på en lätt smak av kola med fruktiga inslag av framförallt banan. Doften är dock frisk och mustig med inslag av öl och bränt socker.

En annan konstig sak är avsaknaden av en fyllig skumkrona, istället slår Nygårda Ekologisk Julmust till med hårda bubblor som i vilken läsk som helst. Känner man efter noga går det att hitta en lätt beska med smak av bränd knäck. Ändå är det som att alla smaker tar ut varandra och lämnar en känsla av energidryck efter sig. Nygårda Ekologisk Julmust är onekligen en udda variant på vår traditionella högtidsbrygd. Stort plus för den stiliga och lätt knottriga etiketten.

Vad kostar Nygårda Ekologisk Julmust och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: MatHem.se. Vanliga versionen hos Matsmart.
Rekommendation: Ekologisk eller inte, det är frågan.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.