Cotton Candy Twinkies

Cotton Candy Twinkies

Cotton Candy Twinkies säljs exklusivt på Walmart i USA och tack vare Usagodis har en låda letat sig hem till Sockerbitens testbänk. Inget är säkert, men håll tummarna så kanske de snart går att köpa hos Usagodis.se. Åter till recensionen.

Cotton Candy Twinkies är flottiga på ytan och doftar handkräm blandat med bär. Konsistensen är underbart seg och fluffig på samma gång. Varje tugga sjunker enkelt ihop mellan käkarna för att sedan bli sega och smakrika. Fyllningen har dock lite känsla av salva i konsistensen, även om den också är lite luftig.

Cotton Candy Twinkies är oerhört söta och smakar godisfrukigt. Det är dock svårt att ta till sig sockervaddssmaken, om den verkligen stämmer överens med verkligheten eller inte. Oavsett är Cotton Candy Twinkies riktigt goda och ganska beroendeframkallande. Dock lägger sig fyllningen som en fetthinna på tungan efteråt och det känns som att munnen börjar domna bort. Skumt.

Vad kostar Cotton Candy Twinkies och var köper jag dem?

Pris ca 99 kr.
Inköpsställe: Gåva Usagodis, tack. Kanske under sommaren på usagodis.se.
Rekommendation: Gillar du Twinkies är det inget att tveka på.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Twinkies

Sega och härliga, Cotton Candy Twinkies.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.