Cinnamon Bun Oreo

Cinnamon Bun Oreo

Cinnamon Bun Oreo är en av många roliga smaker på Oreo som finns på andra sidan Atlanten. Dessutom en smak som håller vad den lovar, någorlunda i alla fall. Fyllningen är dock enormt snålt tilltagen, man tror nästan att någon skojar eftersom den lilla klutten knappast fyller ut i kanterna.

Kexet är ljust och alltihop doftar kryddigt med mycket ingefära. Det ät inte särskilt mycket kanelbulle i aromerna. Men smakmässigt motsvarar Cinnamon Bun Oreo exakt vad bilden visar. En bake-off kanelbulle från Pressbyrån med massvis av glasyr. Sockersmaken tar nästan över. Emellanåt smakar det pepparkaka med en kryddig och konstgjord smak.

Men tillslut landar Cinnamon Bun Oreo i en stabil köpebullesmak. Även om upplevelsen är extremt söt är detta en av de bästa Oreo som Sockerbiten provat.

Vad kostar Cinnamon Bun Oreo och var köper jag dem?

Pris ca 80 kr.
Inköpsställe: Sweet Love Sugar, Malmö.
Rekommendation: Lyxa och spexa till kommunfikat lite med dessa.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

 

Oreokakor

Ljusa och fina är de, Cinnamon Bun Oreo.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.