Snickers Cinnamon Bun

Snickers Cinnamon Bun

Snickers Cinnamon Bun kom ut i USA strax efter att KitKat Chunky Cinnabon kom ut i Dubai och det ska visa sig att den gör jobbet med kanelbullen mycket bättre.

Chokladbiten doftar bara nötter och avslöjar inget om dess innehåll. Innanför det smöriga och söta chokladtäcket finns en underbart seg och krispig fyllning.

Kolan är söt som sirap och ihop med chokladen blir det ännu sötare. Nötterna har behållt lite av sin stuns och fastnar såklart i tänderna.

Det finns något extra kryddigt i smaksättningen men det är svårt att placera. Det är inte så att det smakar kanel rakt av direkt. Istället är det kristyren på bullen som får ta plats med sin kletiga smak av vanilj.

Även om det är svårt att skilja på detta och en Snickers original så finns där något lätt kryddigt, fruktigt och sliskigt som sticker ut på ett tillfredställande sätt.

Vad kostar Snickers Cinnamon Bun och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: GB Gifts. Kommer den så småningom till Sverige är det nog hos Coopers Candy ni ska leta.
Rekommendation: Do it. 

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Snickers med Cinnamon Bun

Så ser en Snickers med kanelbullesmak ut.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.