Ballerina Popping Rocky Road Mash-Ups

Ballerina Popping Rocky Road Mash-Ups

Ballerina Popping Rocky Road Mash-Ups är en av två nya produkter från Göteborgs Kex. Den andra är ungefär likadan men innehåller nötter istället. Det är oklart om de räknas som godis eller kakor, men det känns mest som det förstnämnda. Det är också oklart vad det är som är kopplingen till Ballerina, är det kexbitarna?

De chokladdoftande godisbitarna poppar en hel del i munnen, vilket är lite härligt retro. Chokladsmaken är av okej kvalitet och det drar åt det mörka hållet. Konsistensen är smörig och fet samtidigt som innehållet nästan är så hårt att det blir svårt att bryta igenom.

Förutom sprakande socker finns det krispiga och torra kexbitar av smördeg samt härligt sega bitar av fruktig marshmallow i detta kluster av ingredienser. Tyvärr är det alldeles för lite av marshmallow som är det bästa med denna mash-up.

Vad kostar Ballerina Popping Rocky Road Mash-Ups och var köper jag dem?

Pris ca 22 kr.
Inköpsställe: Coop. Håll utkik på MatHem.se, Klippkungen och Coopers Candy. Håll även utkik efter en Klippkungen rabattkod hos Sockerbiten.
Rekommendation: Är du som Sockerbiten och måste testa allt nytt så är det givet. Inte annars.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Ballerina med Popping Rocky Road Mash-Ups

Är det kakor eller godis? Ingen vet.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.