Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet

Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet

Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet är mörkgul, nästan orange i färgen och är blank som ett stilla hav. Även fast glassen ligger vackert i vågor i burken. Direkt möts man av doften av rejält med mango och lite passionsfrukt. Den lena och isigt krämiga sorbeten är lätt att skopa upp och har en underbar konsistens. Lika frisk som iskall möter första tuggan tungan. Ett möte som ger eufori.

Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet bjuder på ett kraftigt tryck i smakerna av solmogen mango och russinskrynklig passionsfrukt. Fräsch, somrig och helt underbart god. Sötman av honung är tydlig och kompletterar syrligheten helt perfekt. Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet kan vara det mest optimala sätter att förtära en mango på, kanske borde frukten vara frusen redan på trädet.

Det är svårt att sluta äta Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet och eftersmaken av frukt fyller hela munnen. Även om mangon kör över passionsfrukten smakmässigt är smakerna lika välbalanserade som ett vattenpass.

Vad kostar Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet och var köper jag den?

Pris ca 85 kr.
Inköpsställe: Urban Deli Sickla.
Rekommendation: Köp två burkar, minst.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Glassburk öppen

När locket lyfts på Wermdö Glassmakeri Mango & Passion Sorbet syns en vacker virvel.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.