Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce

Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce

Vad kan man inte gilla med en proppfull burk med gyllene kolasås vid namn Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce med en stilig etikett. När det dessutom utlovas salt vattnas det i munnen lite extra.

Kolasåsen är len och underbar med en härlig färg som får vilken GB Big Pack-glass som helst att se ut som en skönhet. Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce är seg men oväntat lättrinnande. Konsistensen är sammetslen och öm mot tungan samtidigt som en smak av smör, fett och socker sipprar ut.

Tyvärr känner man inte mycket av den utlovade sältan, den ligger mer som ett täcke över hela smakupplevelsen. Sötman är sockrig och god och kolasmaken är klart godkänd, men inte mycket bättre än vilken kolasås som helst.

Vad som kvarstår som smakintryck är all smörighet som Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce bjuder på, samt att det inte är några problem att bara skopa upp några skedar och äta rakt upp och ned.

Vad kostar Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: Paradiset
Rekommendation: Den är dryg så en burk räcker ganska länge.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Sked i kolasås

Skopa upp några skedar Stonewall Kitchen Sea Salt Caramel Sauce, det mår du bra av.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.