Snickers White Ice Cream

Snickers White Ice Cream

Snickers White Ice Cream är äntligen på officiellt Sverigebesök via Triumf glass. Här testas den lite mindre versionen som finns i storpack. Om man scrollar ned så kan man se att förpackningens bild inte riktigt stämmer överens med verkligheten.

Glassen doftar inte mycket alls, lite vanilj och nötter på sin höjd. Den vita chokladen som täcker glassen är smörig, söt och smakar gott av klassisk vit choklad.

Inuti glassen bjuds man på två överraskningar. Den första är att glassbasen är nästan beige till färgen, och den andra är den överväldigande smaken av nötter.

Jordnötterna är stora och krispiga och smakar nästan jordnötssmör ihop med den kletiga och söta kolasåsen. Något som gör att kolasåsen förblir ganska anonym, tyvärr.

Glassbasen är gräddig och fet och det är svårt att placera smaken, är det vanilj eller nöt? Oavsett är den ganska svag och söt.

Vad kostar Snickers White Ice Cream och var köper jag dem?

Pris ca 50 kr
Inköpsställe: Mathem, Coop m.fl.
Rekommendation: Bör ändå testas nu när den nått våra breddgrader.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Snickers White som Ice Cream

Snickers White som glass!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.