Snickers Peach

Snickers Peach

Ända från Kina kommer en speciell trio med Snickers paketerade i läskburkar, först ut blir Snickers Peach. Den verkar trots allt roligast.

På läskburken finns iskuber och det ska visa sig att det är för att illustrera effekten hos dessa Snickers. Efteråt känns det nämligen som att man borstat tänderna eller tagit en Vicks, hela munnen känns sval och frisk.

Dessa Snickers är av modellen Snickers White med söt vit choklad utanpå. De är dessutom uppdelade i två bitar per förpackning. Smidigt om du vill dela med dig.

De doftar mest av vit choklad men även lite av fruktig persika. Den mesta smaken består av en enorm sötma, vit choklad med vanilj och sirapssöt kolasås. Det är svårt att hitta persikosmaken. Istället smakar det nästan lite marsipan.

Emellanåt träder en godissmak av persika fram men den känns separerad från alla andra smaker. Konsistensen är seg och krispig och det finns en grynig botten.

Efteråt tar mintkänslan över och det liknar ingen annan Snickers. Är det meningen att det ska vara en uppfräschade godis som är brännande söt till en början? Det verkar inte bättre. Den utlovande fruktsmaken hade gärna fått ta mer plats istället.

Vad kostar Snickers Peach och var köper jag den?

Pris ca 25 kr/st.
Inköpsställe: eBay. Eller vinn dem inom kort på Sockerbitens Instagram, @sockertweeten.
Rekommendation: Kanske får ett samlarvärde i framtiden?

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Snickers Peach från Kina

Vit choklad med fyllning.

 

snickers burk

I en sådan här läskburk kommer fyra stycken Snickers förpackade. Kul lösning!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.