Nyhet: Annas Pepparkaksglass & Sia Glass Tomteglass Marsipangris

Annas Pepparkaksglass & Sia Glass Tomteglass Marsipangris

Julen närmar sig och det märks i glassfrysen. Två nyheter som när som helst går att köpa på bl.a. MatHem.se är Sia Glass Tomteglass Marsipangris och den överraskade nyheten Annas Pepparkaksglass. Båda smakerna låter roliga och lockande.

Annas Pepparkaksglass

Annas Pepparkaksglass är en gräddglass med bitar av pepparkakor (9 % pepparkaka). Ett smart sätt att använda smulor från produktionen kanske? Andrasorteringen som inte passera nålsögat kanske hamnar i glassen istället. Återstår att se om även glassbasen smakar pepparkaka.

Glassen kommer i en stor burk på 900 ml som kostar mer än 50 kronor. Detta är första gången Annas släpper en glass, men säkerligen inte den sista. Om ni vet får ni gärna återkomma med vem som är tillverkare av glassen. Sia Glass har tidigare haft en pepparkaksglass på tillfälligt besök 2012 och 2016 hade Coops ekologiska märke Änglamark en pepparkaksglass som även innehöll aroniasylt, Änglamark Gräddglass Pepparkaka. Vi får se vilken som är godast.

Köp Annas Pepparkaksglass på MatHem.se här.

Läs recensionen av Annas Pepparkaksglass.

Sia Glass Tomteglass Marsipangris

Sia Glass Tomteglass Marsipangris har en söt och fyndig förpackning med en glassgris gjord av en glasskula. Detta är årets smak 2019, förra året var det lussebulle. Glassbasen ska smaka marsipan och på bilden att döma ser det ut som att det även är mandel och choklad i glassen. Förpackningen innehåller en halv liter glass och kostar kring en tjugolapp.

Köp Sia Glass Tomteglass Marsipangris på MatHem.se här.

Läs recensionen av Sia Tomteglass Marsipangris.

Vilken smak är ni mest peppad på?

Sockerbiten kommer självklart att recensera båda två om ni vill veta vad de smakar innan ni slår till.

 

Änglamark Pepparkaka

Änglamarks pepparkaksglass från 2016.

 

Sia pepparkaksglass

Sia Pepparkaksglass från 2012.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.