Mormor Magdas Regnbågsglass

Mormor Magdas Regnbågsglass

Gillar du Mormor Magdas Salta Karamell kommer du älska Mormor Magdas Regnbågsglass. En god glass för en god sak. Förlåt, snarare gudomlig glass. Mormor Magdas Regnbågsglass har ett fantastiskt och inbjudande yttre med tydligt visuellt rippel och choklad virvlande i en krämig glassbas. Dessutom får beskrivningen av dess innehåll det att vattnas i munnen. Vad sägs om:

Kolaglass med choklad, havssalt, hallon, citron, björnbär och chili

Det tydliga saltet förhöjer sötman i den underbara kolaglassen upp till oanade höjder, även om bären kommer i skymundan. Känslan av chokladbitarna bryter av konsistensen på samma sätt som beskan bryter av sötman. Emellanåt visar sig små fruktiga inslag av hallon och björnbär på tungan, vilket är ljuvligt. Dessutom blir konsistensskiftningarna rejäla och böljar fram och tillbaka mellan syltig seghet och isig gräddighet, helt underbart även det. Mormor Magdas Regnbågsglass är en fröjd både för ögat och smaklökarna och kan enklast beskrivas som en Salta Karamell med extra allt. Här är alla välkomna, precis som det ska vara. Och även om sältan ibland tar överhanden gör det inget då sötman blir fantastisk och hela glassen genomsyras av toppkvalitet.

Vad kostar Mormor Magdas Regnbågsglass och var köper jag den?

Pris ca 60 kr.
Inköpsställe: Snart Mathem.se. Eller Glassfabriken i Taberg.
Rekommendation: Köp inte bara en burk.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Burken öppnad

Visst ser Mormor Magdas Regnbågsglass inbjudande ut?

Portionsburk

Mormor Magdas Regnbågsglass i portionsform.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.