Magnum Brownie

Magnum Brownie

Magnum Brownie förnyar hela Magnumkonceptet och på pappret låter det som genial idé. Det ska visa sig falla ihop som ett korthus.

Förpackningen är liten men det finns ändå en ganska stor glass där innanför. Glassbasen är enormt gräddig och fyller upp munnen. Kolasåsen är stiligt virvlad men ger knappt någon smak alls, tyvärr.

Nu kommer vi till den största besvikelsen med glassen, och vad som även bör vara glassens huvudsak. Browniebotten. Denna tråkiga, tunna och torra historia är en katastrof.

En brownie ska vara seg och härlig och smaka mycket choklad men ändå vara söt. Denna så kallade brownie är torr som fnöske och hårdare än pansar.

Varje tugga blir en kamp, dessutom knäcks chokladlagret i tusen bitar så Magnum Brownie blir ganska svår att äta. Mest smakar alltihopa billig kakao.

Nej, här får GB Glace gå tillbaka till ritbordet. Dyr är den också.

Vad kostar Magnum Brownie och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån.
Rekommendation: Undvik. Så enkelt.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Glass

Inte är det någon tjock brownie heller.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.