Let’s Feast Strawberry Cake

Let’s Feast Strawberry Cake

Dirtwater Fox Brewery gör ett andra samarbete med Youtubeprofilerna Let’s Feast och det resulterar denna gång i smaken Let’s Feast Strawberry Cake. Onekligen spännande.

Burken har samma storlek och form som energidrycker brukar ha och den är skönt matt och ganska stilig. Som vanligt när det gäller Dirtwater Fox Brewery är läsken genomskinlig.

Den doftar energidryck, godis och jordgubbsglass. Lite oroväckande är det. Tyvärr påminner även smaken alldeles för mycket om Red Bull, om än utblandad med billig jordgubbssaft.

Smaken är svag men det finns fruktiga toner och en reko sötma. Dessutom är läsken ganska gräddig i munkänslan. En fadd bismak finns tillsammans med smaken av jordgubbsgodis som doppats i lite grädde. Nej, tyvärr, detta var en svag läsk.

Vad kostar Let’s Feast Strawberry Cake och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, Delitea och Soda Nation.
Rekommendation: Kan tyvärr inte utfärda något köpråd för denna.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.