Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream

Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream

Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream sägs vara the perfect match

Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream är nästa härliga glassnyhet denna vecka, så det är bara att kavla upp ärmarna och skopa up. Glassen doftar fet grädde och visar upp lite stiliga virvlar och nötter på toppen, vilket är inbjudande.

Sötman hos Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream är enorm och sådär lite bränd i tonerna, likt honung. Ingen överraskning med andra ord. Glassbasen är rejält gräddig och krämig och har en fräsch vaniljsmak. Virveln av honung genomsyrar hela smakbilden, vilket inte är helt fel då sötman breder ut sig över varje millimeter av tungan. Dessutom är det en jämn smak genom hela glassen. Att Häagen-Dazs lyckas hålla valnötterna så krispiga är imponerande och bidrar med en fin konsistenskontrast.

Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream är dock inte helt olik andra glassar i deras sortiment, så att kalla smaken nyskapande vore väl att ta i. Något som däremot imponerar hos Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream är dess ljuvliga toner av milkshake och på sättet glassen är både fet och fräsch på samma gång. Valnötterna smakar som valnötter ska och ger en lätt bitter eftersmak i svalget.

Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream är en riktigt god glass, men för att locka till att masskonsumera smaken krävs lite mer. Glassen är i alla fall helt olik veckans nyhet från Ben & Jerry’s, Ben & Jerry’s Cookie Dough S’Wich Up.

Vad kostar Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Värd att prova, speciellt om du gillar honungssötma.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Öppen glassburk

På allmän begäran(?) – Så ser Häagen-Dazs Honey Walnut & Cream ut under locket!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.