Dr Pepper Dark Berry

Dr Pepper Dark Berry

Dr Pepper Dark Berry har lanserats i begränsad upplaga i samband med den nya Spidermanfilmen, Spider-Man Far From Home. Tyvärr bara i USA än så länge. För detta är en fantastisk läsk.

Läsken doftar som en vanlig Dr Pepper med inslag av mandelmassa, om än lite fruktigare och mer karamellig.

Smaken är rundare än en vanlig Dr Pepper med en skön känsla av vanilj eller glass. Den sirapssöta sötman är också rund med inslag av solmogna bär. Mandelmassasmaken är påtaglig men med mjuka kanter, likt godis.

Karaktären av tandkräm finns kvar men här möter den cola när läsken bubblar friskt och mjukt. Denna version skulle funka bra som en instegsmodell i Dr Peppers värld.

Vi ska heller inte glömma blåbären som finns där någonstans, likt sockrade bär i en blåbärspaj med vaniljsås. Ett annat bra namn på den här smaken skulle kunna vara Dr Pepper Blueberry Vanilla Cola.

Vad kostar Dr Pepper Dark Berry och var köper jag den?

Pris ca 22 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy.
Rekommendation: Kommer du över, köp minst ett 12-pack.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.