Reese’s Pieces Peanut Butter Cups

Reese's Pieces Peanut Butter Cups

Reese’s Pieces Peanut Butter Cups är sommarens nyhet från USA som äntligen letat sig till Sverige. Godisbiten föregicks av läckor och hype när det begav sig i USA, så vi får se om den lever upp till förväntningarna. Reese’s själva påstår att det ska vara den ultimata kombinationen i alla fall.

Reese’s Pieces Peanut Butter Cups är lika god, söt och salt som originalet. Skillnaden är att här finns små krispiga bitar av Reese’s Pieces som mest bidrar med en smak av socker. Dessutom tar de onödigt utrymme så att mängden jordnötssmör sjunker.

Godisen är karakteristiskt seg och fet men känns mycket sötare än originalet. Sältan får inte ta samma framstående plats. Troligtvis är de krispiga bitarna av Reese’s Pieces boven i dramat. Tyvärr är inte kombinationen ultimat, även om detta är en rejält god godisbit.

Vad kostar Reese’s Pieces Peanut Butter Cups och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Sweet Love Sugar, Malmö. Eller såklart hos usagodis.se.
Rekommendation: Prova gärna, även om originalet är godare.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka med jordnötssmör

Som ni kan se innehåller Reese’s Pieces Peanut Butter Cups just Reese’s Pieces.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.