Nyhet: Marabou Treats Daim & Oreo

Marabou Treats Daim Oreo

Det verkar vara i Finland det händer för Marabou, lagom till julen kommer Marabou Treats Daim och Marabou Treats Oreo. Tidigare har Sockerbiten testat bland annat Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake som finns där redan.

Detta är små söta lådor som innehåller 144 gram choklad och kostar cirka 25 kronor. Chokladen är tillverkad i Tyskland. På förpackningen beskrivs de som:

Mjölkchoklad med hasselnöt & Daim fyllning
Mjölkchoklad med hasselnöt & Oreo fyllning

Översättningen från finska av dess beskrivning på webbsidorna som säljer dem lyder som följer:

Mjölkchokladkonfektyr (innehåller hasselnötmassa) med mjölkkrämfyllning (42%) och kakaokakor (9%).

Med andra ord verkar det som att vi får 42 % hasselnötskräm och 9 % Oreosmulor. För Daimen gäller snåla 3,5 %. På samma sätt som hos Marabou Oreo Julkalender verkar det vara utfyllt med hasselnöt även i Marabou Treats.

De går redan att köpa hos godis247.se och ni kan läsa mer om dem hos k-ruoka.fi. Förhoppningsvis kommer en recension så snart som möjligt. Den mest intressanta är helt klart Daim Treats.

Uppdatering 4/11: Nu har Sockerbiten recenserat Marabou Oreo Treats och Marabou Daim Treats.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.