KitKat Lotus Biscoff

KitKat Lotus Biscoff

KitKat Lotus Biscoff har varit enormt hajpad i sociala medier och när de väl landar så visar det sig att varje bit är oerhört liten. De kommer från Dubai och är fyllda med Biscoff Lotus kakor och bredbar smet.

De doftar lite nötigt och sött av choklad. Chokladbitarna är enormt feta och bjuder på en krämig fyllning med lite krispighet.

Fyllningen smakar som en blandning av nötcréme och pensionärskex. Söt och smörig. Emellanåt smakar det lite brända Digestivekex. Tyvärr lever den inte upp till förväntningarna. Kanske är det en för liten godisbit för att kunna leverera alla smaker.

Konsistensen är len och fin, trots små bitar av kaksmulor som gör den sockrig ibland. Det här blir ändå en kul kombination som troligtvis är roligare för er som är mer bekanta med Lotus Biscoff.

Vad kostar KitKat Lotus Biscoff och var köper jag dem?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: GB Gifts.
Rekommendation: Inget att lägga för mycket möda på, men kul att testa något så hajpat.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

KitKat med Lotus Biscoff

En liten, liten KitKat fylld med Lotus Biscoff ser ut såhär.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.