Fazer Apelsinkrokant

Fazer Apelsinkrokant

Fazer Apelsinkrokant kom ut för ett bra tag sedan, och nu när den finns överallt att få tag i kanske det är på sin plats med en liten recension? Smaken är en direkt konkurrent till Marabou Apelsinkrokant.

Chokladkakan doftar rejält av apelsin, likt en nyöppnad låda med Romerska bågar. Mjölkchokladen är fet, söt och god. Inuti finns en enorm mängd av krokantkrisp som nästan är malt ned till atomer.

Apelsinkrokanten fastnar, inte helt oväntat, i tänderna. Dess smak är en blandning av beskan från apelsinskal och fräschören från apelsinjuice. Apelsin och choklad är ju en klassisk kombination som funkar bra även här.

Bryr du dig inte om att det ekar i huvudet när du tuggar krokant och har drömt om smaken av Romerska bågar i formen av en chokladkaka, ja då kan det bli succé.

Vad kostar Fazer Apelsinkrokant och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Klippkungen, Coopers Candy eller Mathem.
Rekommendation: Lite tjatigt kanske, men gillar du Romerska bågar så kommer du nog gilla denna.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Fazer med Apelsinkrokant

En chokladkaka med bitar av apelsinkrokant.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.