Coca-Cola Vanilla Float

Coca-Cola Vanilla Float

Coca-Cola Vanilla Float drack Sockerbiten för länge sedan men glömde bort att skriva en recension på. Skandal! Dessutom var den en säsongssmak så den blir tyvärr svår att få tag i nu.

Flaskan är fin och lockar självklart till köp, trots priset att importera från Japan. Läsken doftar härligt sött av vanilj och cola. Som vaniljcola med halvsmält glass som flyter runt på ytan.

Sötman är skön med en viss syrlighet från citrus. Visst går det att ana lite svag vaniljglass i smaken, men den är inte så rund och tjock som man hade fått för sig att den skulle vara. Längst ned i djupet av sötman finns en bränd ton som är mysig.

Den här läsken lever inte riktigt upp till förväntningarna men det är ändå en solid produkt som tål att drickas. Om och om igen. Om den fanns att tillgå enkelt. Vi får hoppas att den kommer tillbaka.

Vad kostar Coca-Cola Vanilla Float och var köper jag den?

Pris ca 150 kr.
Inköpsställe: EXO-Japan.com
Rekommendation: Köp ett flak om det fortfarande går?

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.