Coca-Cola K-Wave Zero Sugar

Coca-Cola K-Wave Zero Sugar

Coca-Cola K-Wave Zero Sugar är ännu en ny rolig skapelse i Creations-serien där Coca-Cola klämmer ut smak efter smak, tyvärr alltid bara som Zero Sugar i Europa. Ibland finns de med socker i USA men de är svårare att få tag på. Den här gången handlar det om en hyllning till K-Pop.

Kolsyran är frisk och sprudlande och den sprider en väldoft av cola blandat med gräddig päronglass.

Sötman är djup och bred med smak av mörk cola och tyvärr såklart påverkad av sötningsmedlet, men det döljs ganska bra i denna smak faktiskt och ger bara en lite fadd bismak. Istället blir det en sirapstjock fruktsockersötma som framträder.

Smaken består av mycket banan och päron. Som att ha stoppat ned en Piggelinglass att smälta i ett glas Cola Zero blandat med mosad banan. Känslan blir glassig och barnsligt rund. Ingen syra finns direkt att tillgå, här är det sötman som vinner.

Vad kostar Coca-Cola K-Wave Zero Sugar och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: I butik från vecka 16. Kolla hos Coopers Candy.
Rekommendation: Vill du ha något riktigt fruktigt i colan? Slå till!

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Pssst! Sockerfritt betyg från tredje part

Ett K-pop-fan som gillar Coca-Cola Zero säger:

Riktigt gott med en mild fruktsmak ihop med sötman. Lite liten burk men smaken överraskar positivt. Dricker den gärna igen. Kul med K-pop. Betyg 4 av 5.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.