Calypso Tangerine Limeade

Calypso Tangerine Limeade

Calypso Tangerine Limeade är nästan lika gudomligt god som sitt syskon Calypso Triple Melon Lemonade. Flaskan är stor och vacker och gör sig bra som prydnad när drycken är slut. Drycken är orange och doftar syrlig och bitter lime blandat med fräsch mandarin. Det är lika bra att hälla upp ett rejält glas, då avsaknaden av kolsyra gör Calypso Tangerine Limeade mycket lätt att dricka.

Smaken är lätt syrlig men ändå med ett sting som känns på tungan. En rund och fin sötma möter upp syran alldeles utmärkt. Fräsch lime går hand i hand med söt citrus och en ljuvligt syrlig smak uppstår som är svår att sluta halsa. Calypso Tangerine Limeade är lätt och len mot strupen men kittlar ändå på tungan. Små, små bitar av fruktkött kittlar också längst bak i gommen. Angenäm är hela upplevelsen, något vi nu blivit vana vid från Calypso.

Vad kostar Calypso Tangerine Limeade och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: usagodis.se
Rekommendation: Finns några kvar, köp!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.