Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter

Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter

Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter är riktigt lovande med en stilig förpackning och ordentligt med fyllning. Tyvärr är det pyspunka på luftslottet.

Chokladkakan doftar mycket jordnötssmör men med en twist. Aromen påminner även om jordnötssåsen hos stadens billigaste kinabuffé. Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter är smörig, smörig och smörig. Dessutom är den nästan chockerande söt.

Oreobitarna är krispiga och chokladen är god. Tyvärr smakar inte fyllningen jordnötssmör alls. Istället finns en fadd bismak av medicin eller vad det nu är. Skumt smakar det i alla fall. Kanske smakar det lite brända nötter, men det är på gränsen.

Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter blir dessvärre en rejäl besvikelse för oss som älskar jordnötssmör i kombination med något sött. Sälta saknas också nu när jag tänker på det.

Vad kostar Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter och var köper jag den?

Pris 32 kr.
Inköpsställe: Usagodis.se
Rekommendation: Kan detta ha varit ett måndagsexemplar? Om du vågar chansa är det bara att shoppa loss.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka

Rikligt med fyllning är det i alla fall i Cadbury Dairy Milk Oreo Peanut Butter.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.