Ben & Jerry’s Salted Caramel Brownie Non-Dairy

Ben & Jerry’s Salted Caramel Brownie Non-Dairy är vegansk och bjuder på två säkra kort i form av salt karamell och brownie. Det känns nu som att Ben & Jerry’s Caramel Brownie Party fått ett mejerifritt syskon.

Glassbasen är beige i färgen och uppvisar rejäla mängder med brownie. Mörka och stora öar av kakbitar lockar till att skopa upp ett rejält lass.

Brownien är underbart seg och har ett bra tryck i chokladsmaken. Det är helt enkelt den browniekvalitet vi är vana vid att bjudas på av Ben & Jerry’s. Att det dessutom är en massiv mängd med brownie i glassen skadar inte.

Kolasåsen hade man gärna fått mer av då den är härligt smörig, salt och söt med en kletig konsistens. Kolasmaken går fint ihop med brownien, men den slår ur underläge rent mängdmässigt.

Glassbasen känns lite ihålig och vattnig i konsistensen samtidigt som den ändå lyckas vara ganska krämig och sträv. Smaken av bränd karamell är okej.

Vad kostar Ben & Jerry’s Salted Caramel Brownie Non-Dairy och var köper jag den?

Pris ca 60 kr.
Inköpsställe: Mathem
Rekommendation: Bättre än Caramel Brownie Party, vilket gör den värd att testa.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Ben & Jerry’s Vegan Salted Caramel Brownie Non-Dairy

Vegansk, mejerifri glass från Ben & Jerry’s.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.