Sport Lunch Coconut

Sport Lunch Coconut

Cloettas Sport Lunch har levt ett ganska anonymt liv men nu finns en nyhet som kanske får den på fötter igen, nämligen Sport Lunch Coconut.

Är årets smaktrend kokos tro? Snart kommer ju också Marabou Co-Co. Sport Lunch Coconut doftar nästan så mycket kokos att det övergår i mintaromer.

Chokladlagret är oerhört tjockt, sött och fett. Därmed tar det över smaken ganska hårt. På insidan finns ett krispigt och torrt kex som i vanlig ordning, när det kommer till kexbaserade chokladkakor, inte smakar särskilt mycket.

Fyllningen mellan lagren av kex smakar onekligen mycket kokos. Tillsammans med chokladen blir det som en kokosboll i fyrkantig form. Ganska gott men chokladen tar alldeles för stor plats tyvärr. Smörigheten är massiv, men gillar du kokos så är det inget att tveka på med Sport Lunch Coconut.

Vad kostar Sport Lunch Coconut och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Gåva, tack Cloetta. Överallt från vecka 7. Prova MatHem.se.
Rekommendation: Orkar du inte baka kokosbollar har du här ett substitut.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Sport Lunch Coconut

Sportig lunch, va?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.