Singoalla Mango Passion

Singoalla Mango Passion

Singoalla Mango Passion är årets sommarsmak på ett av Sveriges mest kända kex. Vi ska se om det blir någon gofika från Göteborgs Kex denna gång.

Kakorna doftar mest sockerdeg och vanilj, vilket passar dess bleka yttre. I mitten av detta ljusa bakverk finns dock en gult lysande prick av fyllning. Det är svårt att placera fruktsmaken i Singoalla Mango Passion. Måhända att det står på förpackningen vad det ska smaka, men det är mest syrligt och sött.

Kexet är krispigt och torrt. Den vita fyllningen är grynig och slät på samma gång och den gula pluppen är seg. Smaken är konstgjord och i eftersmaken sitter en vass syra kvar som en kniv i tungan. Singoalla Mango Passion är ändå reko och det kan hända att fler än en rundel smiter ned under fikapausen.

Vad kostar Singoalla Mango Passion och var köper jag dem?

Pris ca 19 kr.
Inköpsställe: ÖoB eller MatHem.se inom kort.
Rekommendation: Somrigt men svårt att hitta utlovad smak, så sing(oal)la slant om du ska inhandla eller ej.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Kakor

Dubbel fyllning i Singoalla Mango Passion.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.