Marabou Oreo Roll

Marabou Oreo Roll

Marabou Oreo Roll är inte särskilt ny men känns ändå värd att testa. Även om inflationen i Oreo varit alldeles för hög på senare år. Ett kex som i grund och botten är alldeles för överskattat.

Hur funkar det då i Marabous små ”hundskålar”? Till att börja med kletar den feta och söta mjölkchokladen ned händerna ganska ordentligt. Sedan möts man av en lätt doft av Oreo, eller snarare mest kakao.

Marabou Oreo Roll innehåller små smulor av Oreokex som gör att chokladen känns som en udda kakdeg i konsistensen. Smaken blir lite besk och tydliga inslag av kakao finns. Däremot finns inget spår av vaniljfyllningen från Oreo. Istället är det bara smulor från kexen som blandats ned.

Marabou Oreo Roll är enormt söta men ibland tar den beska kakaon över. Detta är tyvärr en av de mindre lyckade Oreo-kombinationerna.

Vad kostar Marabou Oreo Roll och var köper jag den?

Pris ca 16 kr.
Inköpsställe: MatHem.se.
Rekommendation: Välj Schweizernötsrulle istället.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Chokladbitar

Man ser inte mycket av Oreon i Marabou Oreo Roll. Formade som hundskålar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.