Geisha Crunchy

Geisha Crunchy

Geisha Crunchy är nästa godisbit från Fazer att komma som en crunchy variant och sin vana trogen blir det succé. Tidigare har Sockerbiten bland annat testat den alldeles underbara Fazer Crunchy Caramel & Nougat.

Doften av söt choklad är påtaglig och det yttre lagret av mjölkchoklad är smörigt och fett med bra smak. Direkt innanför skalet stoltserar denna godisbit med stora fluffiga bitar av krisp som behövs i kampen med allt smör.

Fyllningen är krämig, smörig och fluffig på samma gång. Den känns ordentligt vispad och påminner mycket om Pigall. Faktiskt känns hela godisbiten som en variant på Pigall med brännande sötma, lätt smak av hasselnöt blandat med krispiga bitar.

Tack vare allt smör är det oerhört lätt att äta sig mätt på denna goda variant på Geisha. Efteråt behöver man nästan ta en tupplur.

Vad kostar Geisha Crunchy och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Godis247.se
Rekommendation: Har du alltid drömt om att korsa Pigall och Geisha? Då slår sin dröm in här och nu.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Geisha som Crunchy

Så ser en krispig Geisha ut.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.