Delicato Skumtopp Päron

Delicato Skumtopp Päron

Delicato Skumtopp Päron finns även i jordgubbssmak men vi hugger in på denna intressanta rackare. Mest på grund av den underbart roliga beskrivningen på kartongen:

Superunik topp som smakar sötsyrligt av päron! Oerhört lyckad.

Efter att skrattet klingat ut är det dags att smaka. Delicato Skumtopp Päron doftar mycket kokos men när man tagit en tugga frigörs en lätt doft av citrus och frukt. Förutom sin enorma sötma och vaniljsmak så smakar Delicato Skumtopp Päron som konstgjord päronglass. Eller som en Ahlgrens bil på steroider. Känslan av glass och godis är vad som erbjuds i alla fall.

Det man märker är att kokos och päron inte är bästa vänner direkt, smakerna krockar lite. Fyllningen består av segt och fluffigt skum som är aningen mer kompakt än vad du hittar i Mums Mums. Ledordet för Delicato Skumtopp Päron är onekligen skum, då både smak och konsistens nog är vattendelare.

Vad kostar Delicato Skumtopp Päron och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Nya Pulsen Flemingsberg. Håll utkik på MatHem.se.
Rekommendation: Läs noga på förpackningen. Oerhört lyckad. Eller?

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

en skumtopp

Fluffet inuti en Delicato Skumtopp Päron ser ut ungefär såhär.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.